Vánoční překvapení

Bylo to jeho tajné - více či méně - přání. Věděla, že to chce už dlouho zkusit, ale až teď se k tomu doopravdy odhodlala.

Ráno vstali jako každý jiný volný den, k snídani i obědu si pouze zobli cukroví, ona se vydala k neozdobenému stromku v obýváku a začala na něj věšet vánoční koule a ozdoby, on šel vytáhnout kapra z vany.

V pět hodin si odnesli dárky pod krásně, i když skromně nazdobený stromek. "Prosím, odnes tohle cukroví Michalovi s Terkou," odeslala ho o dvě ulice dál k přátelům. Když se vrátil, dali si večeři, zapálili svíčku a dali se do rozbalování balíčků. Nejprve rozbalili menší dárky, načež mu bylo povoleno otevřít i největší krabici. Rozvázal mašli, sáhnul na víko, zvednul ho...

Nikdy by ho nenapadlo, že někdy takový dárek dostane. V krabici se krčila polonahá blondýnka, pouze ve vánočním spodním prádle, černých latexových kozačkách, vánoční čapce a černém obojku, tak neuvěřitelně sexy, že zalapal po dechu. Podal jí ruku, blondýnka vstala a natáhla se k jeho přítelkyni. Přistoupila k ní.

Blondýnka ji políbila. Po očku obě koukly, jak reaguje, když viděly, že čeká, co bude dál, pokračovaly. Blondýnka se sklonila zpět do krabice, odkud vytáhla červený obojek, který stáhla brunetce - jeho přítelkyni - kolem krku.

Znova ji políbila a sáhla na zip mikiny. Rty sjela na brunetčin krk, zoubek a zoubkem rozevírala zip a jazykem následovala jeho cestu po obnažované kůži hrudě a bříška. Stáhla jí mikinu z ramen a nechala ji spadnout na zem. Odhalila se před ním i její červená vánoční podprsenka.

Blondýnka konečně vylezla celá z krabice, poklekla před brunetkou a pomalu, pomalinku jí stahovala vytahané šedé tepláky. Odhodila mu je k nohám, ani si toho ale nevšiml, sledoval její vánoční tanga. Další, co z krabice vytáhla, byly červené latexové kozačky. Svůdně je navlékla brunetce na nohy a pomaličku je zapnula.

Klekly si proti sobě pod stromečkem, bříšky i prsy se k sobě přitiskly a začaly se líbat. Nejprve zlehka, něžně, postupně vášnivěji, líbaly se na krku kolem obojků, kousaly se do ušnich lalůčků...

Blondýnka si k sobě otočila brunetku zády, své rty jí přitiskla na krk, pravou rukou pevně stiskla její pravé prso a levou rukou zajela mezi nohy. Chvíli ji dráždila přes červená tanga, pak ale zajela i pod ně. Brunetka si položila hlavu na rameno za sebou, zavřela oči a oběma rukama za sebou stiskla blondýnčin zadeček. Tiše sténala.

Déle už to nevydržel. Vstal, prošel kolem krabice, ve které zahlédl poslední kousek překvapení - provaz. Sebral ho, došel až k dívkám, obě dvě pohladil po zádech, provaz provlékl očkem na obojcích, neodpustil si přejet při tom rukou po prsech obou dívek a odvedl si je za sebou do ložnice...


Komentáře

Oblíbené příspěvky