Silvestr

Byl Silvestr, ona byla sama a s těžkým srdcem nakonec přijala pozvání od své kamarádky a jejího přítele na večírek v centru města. Nechtěla být za křena, ale vždycky se může postavit k baru a celý večer propít.

A přesně takhle to taky dopadlo. Ti dva se spolu byvili na parketu a ona se usadila na barové stoličce a objednala si piňakoládu. Druhou, třetí, čtvrtou jí přihrál chlapík sedící ob židli, kterému poděkovala, ale nevěnovala nějakou větší pozornost. Při pátém koktejlu se s ní začal bavit. Nebyla z toho úplně nadšená, vzhledem k tomu, že se její nálada díky nynější silvestrovsko-osamocené situaci dostala pod bod mrazu. Měla pocit, že je jediná sigl v celém podniku.

Pokládal jí otázky, na které jednoslovně, maximálně dvěma slovy odpovídala. Zaujal ji až fakt, že i on je tady sám s párem zamilovaných. Teprve tehdy se na něj pořádně podívala. Měl světle modré oči, ale vlasy černé jako uhel, střižené tak na tří centimetrovou délku. Vlastně i jeho hlas by vydržela poslouchat dlouho, zjistila, když s ním začala probírat, jak to, že je na Silvestra sám. Před Vánoci se s ním rozešla přítelkyně, se kterou byl pět let, poslední půlrok jen na dálku, protože odletěle pracovně do Ameriky, kde potkala jiného.

"Deset, devět..." začal dav kolem nich odpočítávat nástup nového roku. Ani si neuvědomovala, že je tolik hodin. "Tři, dva, jedna!"

Všichni okolo si začali dávat polibky. Uvědomila si v prvním momentu. V tom druhém už se líbala s modrookým tmavovlasým chlapíkem s příjemným hlasem. Jak byl jeho hlas příjemný, tak příjemný byl jeho polibek. Nechala se strhnout okamžikem, polibek mu opětovala a začala ho objímat rukama. Když se po chvíli od sebe vzdálili, bylo jim jasné, že tímhle to dnes nejspíš neskončí.

Dopili koktejly, které si před tím objednali, a vyrazili spolu na parket. Tancovali spolu - s několika přestávkami na panáky - ještě další dvě hodiny, načež jí navrhnul, jestli nechce jít k němu. V hlavě jí proběhla spousta možností, co by se mohlo stát. Kromě těch příjemných situací ji napadaly i scénáře, ve kterých se onen nyní už okouzlující chlapík mění na úchyláka, nebo přinejmenším muže holdujícího věcem, kterým ona příliš nepodléhá. Nakonec se ale rozhodla jít.

Zavolal jim taxi, kterým se nechali dovézt až k němu domů. Bydlel v menším novém domečku s velkým psem na malé zahrádce, před domem mu stálo starší, ale zato vymazlené sportovní autíčko. Vešli dovnitř. Bylo to tam útulné, ale stihla si toho prohlédnout jen málo, hned v chodbičce si ji k sobě přitáhnul a políbil. Prsty jí zajel do vlasů, druhou rukou pomalu zajížděl pod triko. Špičkami prstů se dotknul zapínání její podprsenky, a když se nebránila, během momentu ji rozepnul. Zvednula ruce, aby jí mohl triko snadno stáhnout z těla. Ihned vedle něj na zemi ležela i podprsenka, o kousek dál upustili i jeho tričko.

Pomalu, ale vášnivě, se dostali až do jeho ložnice, kde ji něžně položil na postel a stáhnul jí i cestou rozepínané džíny. Jezdil prsty po celém jejím těle, pokrýval ho letmými polibky, občas jemně kousnul. Přitáhla ho k sobě, přitiskla jeho tělo na své, krásně hřál.

Rozepnul si kalhoty, stáhl je a pohodil vedle postele. Pravou rukou jí zajel pod tanga a hýčkal ji, dokud nebyla připravená. Párkrát do ní zabořil prsty, načež vytáhnul ochranu a nasadil si ji. Zadíval se jí do očí, aby se ujistil, že to chtějí oba, odtáhnul její tanga na stranu a vnikl do ní. Prohnula se v zádech.

Pohybovali se spolu ve stejném rytmu. Užila si to od prvního doteku až po poslední náraz. Ve chvíli, kdy došel ke svému vrcholu, ona jemu zaryla nehty do zad a tiše vykřikla uspokojním.

Komentáře

Oblíbené příspěvky