S jednou nohou na stole...

"Svleč se!" rozkázal a sednul si na kraj stolu.

Chvíli váhala a jen před ním nervózně stála. To se mu ovšem nelíbilo a zopakoval svůj rozkaz ještě jednou a nekompromisněji.

Pomalu si tedy stáhla triko, jednou rukou rozepnula zapínání podprsenky na zádech a nechala ji samovolně spadnout na zem. Odlepila pohled ze země a pohlédla mu do očí. Když viděla jeho spokojený výraz, pokračovala v rozepínání knoflíků a zipu na kalhotech. Jednu nohu po druhé vytáhla z nohavic a džíny nechala ležet na podlaze.

Stála před ním pouze v kalhotkách, celá nesvá, protože takhle se k ní nikdy nechoval.
"Sundej si všechno," řekl mírnějším hlasem. Stáhla si tedy i černé krajkové kalhotky, nechala je dopadnout na zem a pomalu z nich vystoupila.

Vstal a stoupnul si k ní zezadu, až se jí zježily chloupky na šíji. Levou rukou ji chytil pod krkem a přitáhl si ji k sobě. Zaklonila hlavu a položila mu ji na rameno. Celou plochou zad se ho dotýkala. Pravou rukou ji pevně chytil za prsa, až bolestí skousla rty, ale nic nenamítala, líbilo se jí, jak to bolí, jak ji pouze nehýčká, ale dělá to, co se líbí jemu. Zabořil rty do jejího krku a nasával jemnou kůžičku do úst, občas skousnul zuby. Pohrával si s jejími ňadry, provokoval bradavky a doháněl ji k šílenství. Když začal rukou přejíždět po bříšku k nejcitlivějšímu bodu jejího těla, přitiskla se svým zadečekem do jeho klína ještě silněji, takže nyní cítila jeho chtivé mužství přes kalhoty.

Dvěma prsty přejížděl po bodu slasti, nehty jedné ruky mu zarývala do stehna, druhou dlaní mu zajížděla do vlasů a tiše vzdychala. Několikrát do ní zasunul ukazováček a prostředník, aby ji ještě víc rozvášnil a přesvědčil se, jestli je připravená. Přitlačil ji ke stolu, opřela se o jeho desku dlaněmi a počkala, než si stáhne kalhoty. Zvedl jí jednu nohu, kolenem ji opřel o stůl a začal ji opět rukou dráždit. Přiblížil k ní obličej a jazykem obkroužil i druhou dirku.

Náhle do ní prudce vstoupil, zatvářila se lehce překvapeně, ale pevně držela a užívala si krutost, se kterou ji i sebe uspokojoval. Druhou svou mužskou částí - tedy spíše dvěma - se jí při každém přírazu lehce dotknul přes místo, které bylo ještě ze začátku rozdrážděno jeho prsty. Nejedenou ji bolestivě uhodil přes zadek, cítila mravenčení ještě dlouho po plesknutí. Netrvalo dlouho a dostala se až na vrchol, nevydala ani hlásku, jak měla ve zvyku, pouze se zhroutila na lokty a s pevně zavřenýma očima si vychutnávala ten pocit. Přesně na to čekal a konečně uvolnil napětí v jeho chloubě. Přitiskl se k ní, byl v ní hluboko, rychle vydechoval.

Po chvíli se oblekl, nechal ji ležet na stole a políbil ji.

"Musím do práce, lásko..."

Komentáře

Oblíbené příspěvky