Pán, Domina a ona

Poslouchala ho na slovo, dělala, co po  chtěl, i na veřejnosti před ním už několikrát poklekla a běžně mu před lidma říkala Pane. Věděla o jeho touze vyzkoušet trojku a věděla, že ji jednou vyzkouší. Nevěděla kdy, ale ani nečekala, že ji na to upozorní. Byla si jistá, že nebude odporovat. Pro něj to udělá.

Jednoho dne domů doopravdy přišel s dlouhonohou černovláskou. Na nohách vysoké černé lodičky, samodržky, těsně nad nimi končila džínová minisukně a trup jí zakrývalo těsné černé tílko. Pod ním nic neměla. Sotva ji viděla, věděla, že s touto holkou dnes prožijí horké chvilky.

Čekala na něj tak, jak čeká vždycky, tak jak má za úkol na něj čekat. Pouze s širokým obojkem kolem krku, řemínkovým postrojem obepínajícím její prsa, tělo a rozkrok, v sedě, se sklopenou hlavou a roztaženýma nohama. První, co příchozí dívka uviděla, byly její stojící bradavky a pro Pána připravený rozkrok. Zrudla studem, ale ne ponížením. Byla zvyklá, že na ni lidé koukají zvláštně, když mu na různých akcích lehává u nohou.

"Někoho jsem ti přivedl," oznámil pouze a poslal obě dívky do ložnice. Cestou přemýšlela, jakou roli bude dívka mít, ale její dilema se vyjasnilo, když  dívka připnula vodítko a přikázala , aby si klekla k rohu postele. Domina.

Domina odešla, patrně za Pánem a ona zůstala v ložnici sama. V hlavě  běžela spousta myšlenek, byla napjatá, co se bude dít dál, rozdají si to ti dva a ona se bude muset jen dívat? Nebo to bude dělat ona Domině? Nebo to bude právě Domina, kdo bude pozorovatel? Možná to budou dělat všichni tři dohromady...

Konečně se oba objevili ve dveřích. Její Pán měl na sobě pouze džíny s koženým páskem, Domina se oblekla do černých kožených minišatů.

"Polož se na postel," rozkázal Pán. Domina  roztáhla nohy a kolenem ji dráždila růžovoučký vchod do její jeskyňky tísnící se mezi koženými pásky postroje. Právě začínala vlhnout, když k  Pán přistoupil s malým vibrátorem na dálkové ovládání. Zasunul ho do  a zapnul ho na jemné vibrace. Takové, které  pořádně vydráždí, ale neudělají.

Mezitím se Domina posadila na okraj postele, roztáhla nohy, a když s  byl Pán hotový, přitáhla si ji k sobě. Držela ji za vlasy a obličej  přitiskla na svou rozpálenou kůži. Donutila ji ji jazykem vydráždit téměř až k vyvrcholení. Stahováním jejích vlasů  dávala najevo, jak dobře nebo špatně to dělá. Náhle ji se slovy "Už budu," trhnutím odhodila k zemi a lehla si. Pán k ní přišel a vrazil svou vzrušenou chloubu do Dominina těla. Ta se prohnula v zádech a došla k vyvrcholení.

Pána ta chvilka neuspokojila a tak se otočil k . Poslušně si klekla tak, aby obličej měla ve výši Pánova pyje a vzala ho do úst. Ruku  položil na temeno a přirážel její hlavou. Zajížděl  až do krku, nemohla pořádně dýchat, ale poslušně držela. Najednou ji na sebe narazil ještě hlouběji a vystříknul  své semeno do krku.

Ačkoliv měla pod sebou již loužičku vzrušení, ani jeden z dominantů  ještě neměl v plánu uspokojit. Pán vypl vibrace a vytáhl z  mokrý růžový přístrojek. Domina mezitím připravila pouta na dřevěné lavici a společnými silami ji k ní připoutali. Domina  začala sundavat postroj a Pán  do úst vložil roubík, dřepnul si před  a hladil ji po vlasech. Domina vzala do ruky bičík a švihla ji po zádech. Pokusila se o výkřik leknutím i bolestí, ale Pán vzal její hlavu do dlaní a upřel na ni uklidňující pohled. Hluboce se tedy nadechla a připravila se na další ránu. Domina hluboko do  po švihu vsunula široké dildo.

Dostala ještě několik ran pravidelně se střídajících se zásuny, načež Pán Dominu zastavil. Přešel za , chvíli ji prsty dráždil, zatímco ji Domina odepínala. Položil ji na postel. Vsunul do  dva prsty, kterými prozkoumával, jak je připravená. Domina si mezi tím klekla rozkrokem nad její obličej a nechala si svou lasturku opět laskat jejím jazykem a při tom v rukou hnětla její ňadra. Pán do  zajel svým nástrojem.

Udělala se jako první. Při silném vyvrcholení přestala Dominu uspokojovat, ale po jejím "Pokračuj!" se překonala a opět ji vzala mezi své rty. Už pouze na pár sekund a na její obličej vyteklo Dominino uspokojení. Když to Pán viděl, otočil si ji na všechny čtyři a udělal několik silných a rychlých přírazů jejím zadečkem na své přirození. Cítila jeho pohyby v  a teplou tekutinu rozlévající se v jejích útrobách.

Setřel z jejího obličeje Dominu a dlouze ji políbil. Přitáhl ji k sobě, chvíli ji hýčkal a hladil, načež vyprovodil Dominu, která se zatím převlekla, ke dveřím.

Komentáře

Oblíbené příspěvky