Obklopená

Bylo to pět let, co spolu bydleli, šest, co spolu byli, a sedm, co se znali. Za celou tu dobu se na nikoho jiného nepodívala. Už od prvního okamžiku, kdy ho viděla, zapomněla na celý svět, před tím, než usnula, viděla jeho obličej, když ráno vstávala, myslela na to, jestli se dnes potkají, v práci se ukliňovala myšlenkami na něj, když se ponořila do teplé vody plné pěny ve vaně a lehce se začala hladit špičkami prstů po stehně, vybavila si jeho tělo.

Byl její svět, její všechno, už se ale tři dny neviděli. Odjel spolu se svými kamarády kempovat. S kamarády a Markétou. Tou zrzavou potvorou, která rozvrátila už několik šťastně spolužijících párů a už pár týdnů dělá i do jejího chlapa.

První den jí psal. Skoro každé dvě hodiny, večer si dokonce volali. Další dva dny jí jen stručně odepisoval na zprávy a snažil se rozhovor co nejrychleji ukončit.

V hlavě se jí honily tisíce představ o tom, co s ním právě zrzka Markéta dělá v jejich stanu. Richarda přesunuli do jiného stanu a spolu teď leží v jednom spacáku, on obdivuje její krásně zaoblený zadek a vyvinutá ňadra, ona ho hladí po jeho neodolatelných břišních svalech a rudými gelovými nehty zajíždí do jeho kudrnaté srsti na hrudi.

Vstala a napustila si vanu plnou horké vody a sněhové pěny. Nepřestávala si představovat, jak jeho sladké rty tisknou její navoněnou kůžičku na krku, sjíždějí níž a sají její rudé chtivé bradavky, jak jeho bílé perfektní zuby vytahují tvdré červené terčíky, jak jazykem sjíždí po jejím pevném štíhlém břiše až k naprosto vyholenému intimnímu místu.

No, intimnímu! Vyfoukla pohrdavě silný proud vzduchu nosem a strhla ze sebe tričko. Od něj! To intimní místečko bylo navštíveno více muži, než ten temný smradlavý kout vedle hospody.

Ponořila se do uklidňující vody, nejprve nohy, lehla si, nakonec zajela pod vodu i s celou hlavou. Ještě pod vodou jí před očima proběhla zrzka, která měla výraz naprostého ukojení, a její partner, jehož božský nástroj byl uspokojený a plně zanořený do zrzčina vyholeného průchoďáku.

Znechuceně a naštvaně pomalu vynořila hlavu z vody a v okamžiku, kdy otevřela oči, se vyděsila téměř až k smrti. Na okraji vany seděl on.

"Co...co tu děláš?" vykoktala ze sebe, ale pouze jí naznačil, ať je zticha. Svlekl si triko, vzal houbičku z háčku nad vanou a začal ji umývat. Nejprve jí to vadilo. Stále nemohla z hlavy dostat obraz zrzky. Jakmile ale sjel jednou rukou na její ňadra a druhou rukou i s houbičkou mezi její pevná opálená stehna, skousla si spodní ret a roztála. Ještě chvíli ji dráždil mezi nohama, pevně tisknul nejprve jedno, poté druhé prso, líbal ji...

Vstal, podebral její ve vaně položené tělo a ještě mokrou ji odnesl do ložnice. Položil ji na postel, svlekl si kalhoty a přitiskl se k jejímu horkou vodou i vzrušením teplému tělu. Jedním stehnem se opřel o její chtivý rozkrok, jednu ruku položil vedle její hlavy, druhou tisknul vzrušené kopečky na její hrudi. Líbal ji na krku, dekoltu a sjížděl níž.

Třemi prsty pozlobil její naběhlé citlivé místečko, a když si ho za zadek něžně nohou přitáhla k sobě, bez zaváhání do ní vniknul.

Bylo to něžné, pomalu do ní vjížděl a zase ven, zrychloval a zase zpomaloval. Vrývala mu své krátce ostříhané nehty do ramenou a zad, objímala ho kolem pasu nohama, tiše vzdychala... zrychlil, přitvrdil, hluboko... Zpod jejích nehtů mu z ramen vytekly dvě kapičky krve, z jeho chlouby vystříklo uspokojení...

Přitiskli se k sobě a pevně se objímali.

"Markéta..." zašeptala a bála se odpovědi. Stále jí ten obraz vrtal v hlavě.

"Vyjela po mně, několikrát. Poslal jsem ji do háje. Dnes už jsem to tam s ní nemohl vydržet, pohádal jsem se s ní a nemělo smysl tam zůstávat v takové náladě. Potřeboval jsem tě vidět. Potřeboval jsem tě pomilovat a ukázat ti, jak moc tě miluju..."

Komentáře

Oblíbené příspěvky