Jako hračka

Přitlačil ji k zemi tak, že teď měla jeho rozkrok přímo před obličejem. Jednou rukou ji držel rameno, aby se ujistil, že znova nevstane, a druhou si rozepínal knoflíky a zip svých kalhot. Nic pod nimi neměl. Jeho chtíčem ztopořený penis měla přímo před očima.

Bylo jí jasné, co by rád. Vzal do ruky její vlasy a zatáhnul jimi k zemi. Tím jí sklopil hlavu dozadu a malinko otevřela ústa. I ta malá škvírka mu stačila, vložil do ní špičku svého údu a za ní pokračoval i zbytek. Pohyboval její hlavou a sám sebe pomocí jejích úst dráždil až do chvíle, kdy věděl, že déle nevydrží.

Přestal a otočil ji k sobě zády.

Klečí před ním na všech čtyřech, stahuje jí džíny přes zadek a objevují se mu před očima její dvě pro něj velmi přitažlivé půlky rozdělené černým provázkem tang. Kalhoty jí nechává stažené pouze ke kolenům a dlaněmi pevně tiskne její zadeček. Lokty ji nechtěly vzrušením unést a raději se položila na celá předloktí. Díky tomu se na něho její pozadí ještě více vyšpulilo a uslyšela jeho slastný výdech.

Tanga stáhnul ke kalhotám a jazykem ji dráždil v okolí obou otvůrků, dokud se mu její vlhkost nezdála dostačující. Pro ni byla dostačující o mnohem dříve... Konečně do ní vniknul. Ale jen na krátký okamžik. Po chvilce se zase vzdálil a začal ji dráždit rukou. Přitiskl ji celým jejím tělem k zemi, mezi lopatkami se o ni opíral jedním kolenem, aby se nemohla zvednout, těsně nad zadečkem pevně držel její ruce a tlačil ji k zemi dlaní. Druhou rukou jí proháněl tělem záchvěvy slasti. Tiše kňonurala a vzdychala a nechávala ho si s ní dělat, co chtěl.

Otočil ji na záda. Pomalu pokrčila kolena a roztáhla nohy. Skousla dolní ret a pravou rukou si zajela mezi nohy. Pozoroval ji, usmíval se a začínal si také pohrávat sám se sebou. Kleknul si mezi její nohy, ale oba si stále hráli každý zvlášť. Ještě několik sekund..a už to nemohl vydržet, ona vzdychala stále hlasitěji, opět do ní vniknul, tentokrát prudce a tvrdě... Vykřikla a po chvíli se rozklepala ve slastném vyvrcholení, spolu s ním...

Komentáře

Oblíbené příspěvky