Hraj si se mnou...

Zavřela oči, zaklonila hlavu a podvolila se jeho tempu, jeho chuti, chtíči... Uvolnila se a nechala ho dělat si s ní, co se mu zachce. Jeho panenka, jeho hračka, nástroj pro jeho uspokojení...

Čekala na něj již připravená, vlhká, natěšená na jeho tělo, pevný stisk a teplou kůži. Ležela na posteli, bez zbytečných hadříků, stejně by je z ní hned strhl, pouze čekala, než dokončí svou rozdělanou práci a všimne si, že není s ním v pokoji.

Konečně přišel, na rtech už měl připravenou větu, kterou ji vyplísní za to, že není tam, kde by měla, a nedělá to, co jí bylo řečeno, ale když ji uviděl klečet na všech čtyřech na posteli, v pozici vhodné jak pro trest, tak pro jeho okamžité uspokojení, spolknul veškerou zlobu a bez zaváhání si sundal pásek, který jí stáhnul okolo krku, tak aby ji příliš neškrtil, ale aby o něm věděla. Kalhoty nechal spadnout ke kotníkům, za pásek si ji přitáhl na okraj postele a, aniž by ji pustil, druhou rukou ztrestal její zadeček za odchod bez povolení.

Líbilo se jí to. Dávala to znát tekutinou, která jí vytékala z její lasturky a stékala po stehnech.

"Tobě se to líbí, jo?!" Trhnul páskem, až se rozkašlala, a zvýšil sílu, kterou jeho ruka dopadala na její pozadí.

Zaryla nehty do peřiny, ale přikývla.

Skončil s trestem a rukou jí zajel mezi nohy. Její vlhké vzrušení jí rozetřel po celé ploše mezi nohama, rozetřel jí potůčky stékající z ní po stehnech a třemi prsty si prorazil cestu do ní. Druhou rukou stále držel pásek, zároveň jí dráždil její nejcitlivější místečko.

Hlasitě vzdychala, nemohla se udržet na rukách, klesala na předloktí, ale vždy za to byla potrestána trhnutím za pásek a lehkým přidušením, pokaždé se musela opět zvednout.

Když už mu její vzrušení stékalo po ruce, vytáhl z ní prsty, několikrát přejel dlaní po svém vztyčeném mužství a poté ho do ní nemilosrdně vrazil. Vykřikla překvapením, trošku i bolestí, ale rychle se přizpůsobila jeho tempu a síle.

Pevně ji držel za boky a s každým přírazem si její zadeček lehce přizvedl, aby se do ní mohl dostat ještě hlouběji. Prsty jí zarýval s každým přírazem do boků víc a víc a rychlost přírazů i jejich síla stále stoupaly, až hlasitě vydechl s posledními třemi přírazy doprovázenými vyplněním jejího rozpáleného, chtivého a už tak vlhkého lůna jeho teplým vyvrcholením.

Vystřikovaná tekutina ji vydráždila ještě víc a stačil už pouhý dotek jeho prstů na její chtíčem naběhlý poštěváček a se slzami štěstí na krajíčku a pulzujícími vlnami vyvrcholení padla na předloktí, pásek mu vytrhla z ruky a přitáhla si jeho pevné tělo na svá záda.
Políbil ji za ucho a pevně objal...

Komentáře

Oblíbené příspěvky