Hlavu vzhůru, aneb po neposlušnosti trest..

Zavřela za sebou dveře bytu, položila na stůl klíčky od auta a šla se upravit. Věděla, co ji čeká, pravidla jsou jasná. Jeho auto je jeho, sednout si do něj smí jen po jeho svolení, pokud nerozhodne jinak, tak pouze v sukni bez spodního prádla. Řídit ho? Doposud to nikdy nezkusila a ani nesmí, musel by ji o to přímo požádat, ale oba věděli, že to už by musela být opravdu krizová situace.

Svlékla si džíny, triko i spodní prádlo a ze stolku vedle postele vytáhla jedny ze speciálních kousků na tresty. Zvolila černé krajkované. Aby jí nebyla zima, oblekla si červený župan. Na nohy si nazula vysoké černé lodičky a vedle klíčků položila vysoký kožený obojek. Sama si ho připnout nesmí, ale bylo jí jasné, že dnes bude využit.

Šla uvařit večeři. Naplnila zapékací mísu a vložila ji do rozpálené trouby. "Au!" Usykla, když se hřbetem ruky lehce dotkla rozpáleného kovu, a rychle si na zraněné místo pustila ledovou vodu.

V zámku cvaknul klíč, vypnula vodu a když za sebou zavřel vchodové dveře, nejistě začala sdělovat, co dnes provedla. Nemělo smysl to tajit, přišel by na to, časem by mu to stejně řekla.

"Lásko, porušila jsem pravidlo..." Věděla, že za porušení tohoto pravidla bude výjimečný trest, chtěla mu to říct ještě před tím, než spolu budou ve stejné místnosti. Nestihla to.

"Které?" zeptal se krátce, když vstoupil do kuchyně.

"Půjčila jsem si tvoje auto..." přiznala se, "ale nic jsem s ním neudělala, potřebovala jsem si zajet do lékárny a než bych tam došla pěšky, zavřeli by..." dodala rychle.

"Co že jsi to udělala!?" rozkřikl se na ni a než se stihl otočit, klečela kousek od jeho nohou.

"Lásko..." chtěla zmírnit svůj trest, ale věděla, že to nemá smysl.

"Jdi se připravit! A víš, jak mi máš říkat," rozhodl.

"Ano, Pane," opravila oslovení a shodila ze sebe župan a stále v kleče mu podala ze stolu obojek.

"Hodná, jdi do ložnice a připrav se na lavici." Připnul jí ho.

Poslechla ho, připoutala si nohy pouty k nohám lavice, položila se na ni tělem, pravou rukou si připoutala tu levou a čekala. Trvalo mu to dlouho, než přišel, už začínala být nervózní z čekání.

Připoutal jí pravou ruku, přes oči jí přetáhl škrabošku a důtkami ji přejel od hlavy až po zadeček, přes který ji jimi prudce uhodil. Vykřikla úlekem i bolestí. "Ticho!" Zpražil ji přísně a zopakoval úder. Znova vykřikla.

"Jak chceš," přinesl roubík, nemilosrdně jí ho nacpal do pusy a přitáhl tak pevně, až se jí začalo chtít plakat.

Ještě třikrát jí prudce připleskl důtky k zadečku, načež naznal, že její jemná kůžička je dosti podrážděná, místy lehce popraskaná.

"Stačilo ti to?" Přikývla. "Ještě si bez mého svolení půjčíš moje auto?" Zavrtěla hlavou. "To doufám," vydechl spokojeně a lehce jí přes rudý zadeček hladil rukou, ale když opět začala skučet bolestí, sjel svou dlaní do jejího rozkroku. Jemně celou dlaní masíroval její citlivé místečko, dokud v ruce neucítil její vlhký nektar.

"Líbí?" zeptal se jí a masáž zacílil dvěma prsty na menší plochu. Přikývla.

Dvěma prsty druhé ruky vnikl do ní a hýčkal ji i zevnitř.

Opět začala skučet, tentokrát ovšem spokojeností. Po chvilce ztichla. Byla to jasné znamení pro něj, že jí dal to, co chtěl. "To bylo za to, že se mu nic nestalo. Jestli zjistím, že mu něco je, bude větší trest bez tohoto konce."

Přikývla.

Přešel k její hlavě, cestou si stáhl kalhoty a začal po svém sexuálním nástroji přejíždět dlaní. Druhou rukou jí sejmul roubík a za bradu vytočil její hlavu vzhůru. Chytil ji za vlasy, aby ji udržela zakloněnou. "Otevři," řekl jasný povel, zvýšil tempo sebeuspokojování, a když došel na svůj vrchol, ulevil si mezi její doširoka rozevřené rty.

Polkla. Chtěla, měla by i musela zároveň.

"Hodná," oblekl se, špičkami prstů jí přejel po páteři a odpoutal ji.

Komentáře

Oblíbené příspěvky