Chceš se projet?

Často obcházela koňský výběh nedaleko od svého baráku. Nejednou nakukovala otevřenými vraty do stájí a hrávala si s křížencem, který se na statku zabydlel. Pokaždé se rozhlížela, aby ji nikdo neviděl, její touha po projížďce stále sílila.

"Ahoj, chceš se projet?" objevil se za jejími zády mladík, když se plánovala bez dovolení projít stájí.

"Ach, pardon, já jen..." zrudla studem, že byla nachytána.

"V pohodě, už jsem tě tu párkrát zahlédnul, mám ti vytáhnout nějakého koně? Stejně je musím vzít ven, aby se proběhli. Můžeme se spolu projet..."

Taková nabídka se snad neodmítá, ne? Proběhlo jí hlavou a nejistě přikývla.

Mladík - Vítek, jak se představil, ji provedl stájí, o každém koni jí něco řekl, aby si mohla vybrat, kterého si osedlá, a společnými silami dva koně vyhřebelcovali a osedlali. Nejprve ji na koně posadil a ještě v areálu statku jí vysvětlil co a jak. Potom se vydali každý na svém hřebečkovi do otevřeného prostranství.

Cestou jí v hlavě vířilo snad milion dojmů. Jeden z nejsilnějších dojmů byl úžas z toho, jak se pod ní kůň pohyboval a jak příjemné je na koni jet. A dalším dojmem, který nečekala, že bude tak silný...jak je Vítek krásný, milý a sexy. Sakra na tom koni mu to slušelo! Ty svaly na rukách... To strniště na bradě... Ty...

"Ach ježíííííš!!!" rozkřičela se. Její koník se polekal zajíce, který přeběhl přes cestu, a začal vyhazovat. Pár metrů se na něm ještě udržela, ale pak spadla jak švestka ze stromu.

Vítek byl ihned u ní, sundaval jí helmu, pokládal si její hlavu na klín a kontroloval, jestli se jí něco nestalo.

"Ne, jsem v pohodě, ale kůň utekl," vyděsila se a s hrůzou v očích ho chytla okolo krku, aby se vytáhla výš a mohla se rozhlédnout po okolí.

"To je dobrý, až se uklidní, přijde. Neboj," uklidnil ji a dlaní jí podepřel hlavu. "Ale ne, teče ti krev," zjistil, když mu začala po ruce stákat kapka. Zkontroloval jí ránu, ale měla pouze roztrženou kůži. Po krátkém výslechu, kdy mu potvrzovala, že ji hlava nijak zvlášť nebolí, vůbec se jí netočí a vidí dobře, se trochu uklidnil.

Posadila se naproti němu. Drželi se za ruce, hlídal ji, jestli je opravdu v pořádku, ale ona myslela na něco jiného.

"Vítku," zašeptala, ale nevěděla, proč vlastně.

Přiblížil se k ní, aby ji lépe slyšel, ale ona nepokračovala dál. Políbila ho. Nebránil se. Přitáhl si ji k sobě, svými těly byli od sebe vzdálení nanejvýš pět centimetrů a chtěli se. Jednu ruku jí položil na zátylek, druhou mezi lopatky a opatrně ji položil na záda. Obkročmo si nad ni klekl, stále ji držel za hlavou, bál se, aby se její zranění nezvětšilo, druhou rukou zajel pod její tričko a hladil ji po nahé kůži. Ona svými prsty hýčkala jeho svaly na zádech, které se při každém jeho pohybu měnily.

"Máš u sebe kondom?" zeptala se upřímně.

"M-hm..." přikývl a sáhl do kapsy kalhot pro svou peněženku. Z ní vytáhl jeden prezervativ. "Chceš to?"

"Chci..." rozepla zip na jeho kalhotech.

Nechal si stáhnout kalhoty, totéž udělal jí a zajel svými prsty mezi její nohy. Když zjistil, jak moc je vlhká, vypadal téměř až překvapeně. Ale zároveň i potěšeně. I ona se dala do zkoumání. Vzala do dlaně jeho chloubu, vůbec ji nezajímalo, jak je velký - ale malý tedy nebyl -, spíš jak je pevný. A pevný byl fakt hodně. Jako kámen! Několikrát přejela po celé jeho délce dlaní, načež ho nechala nasadit si ochranu.

"Vážně to chceš?" zeptal se ještě jednou, ale z jeho výrazu bylo jasné, že nechce slyšet "ne". Jistě by ho respektoval, ale modlil se, aby ho neodmítla. A jeho modlitby byly vyslyšeny.

Vnikl do ní a ona se slastí prohnula v zádech. Hlavou přitlačila jeho ochranářskou ruku do země a nehty mu zaryla do bicepsů. Pronikal do ní stále rychleji a rychleji, přitáhla si jeho tělo na své, chtěla na sobě cítit jeho teplo. V té chvíli už chybělo jen málo do jejího vyvrcholení, z jejího podbřišku vystřelovaly střídavě teplé a studené vlny rozkoše do celého jejího těla a jakmile se jeho břišní svaly opřely o její bříško, došla na vrchol. Zaryla nehty do jeho zad a v tomtéž okamžiku vyplnil svou tekutinou latexovou ochranu.

Ještě chvíli zůstal v ní, a když popadl dech, hluboce ji políbil. Několik minut leželi vedle sebe, dívali se na dva koně, pasoucí se opodál - splašený koník se někdy během jejich sbližování vrátil. Najednou se obloha zatáhla a tak se zvedli, nasedli na koně a pomalu, krokem se vrátili na statek.

Koně osušili, a protože se rozpršelo, sedli si na seno, povídali si a čekali, až déšť přejde.

Komentáře

Oblíbené příspěvky