Čas říct sbohem

Potkali se v knihovně. Ona zrovna v ruce držela erotickou knížku od ne moc známé autorky, ovšem těmi, kdo ji znali, dosti oblíbené. On si stoupnul vedle ní a natáhl se pro historický román z vikingské doby. Zpočátku si ho nevšimla, ale on jí ano.

U východu z budovy ji dohonil a pozval ji na kávu. Nejprve si ho pořádně prohlédla, podala mu ruku, aby se představili, načež souhlasila, nebyl důvod odmítnout.
O dva dny později se na jeho roztomile pěkný obličej dívala zpoza cappuccina a vyprávěla mu zážitky ze svého života. Smáli se, bavili se, byli si vcelku sympatičtí. Ale ona si stále nebyla jistá. Věděla, že o ni má zájem, byl pěkný, fajn, ale něco jí na něm chybělo.


Scházeli se častěji a častěji, vždy ji doprovázel domů. Dva týdny od jejich seznámení se vydali na koncert. Tehdy to bylo poprvé, co ji políbil. Líbal skvěle, nemohla od něj odtrhnout rty. A nezůstalo jen u toho. Po koncertu ji vzal k sobě domů se slovy, že noc přece ještě neskončila, dali si víno, z lednice dokonce vytáhnul její oblibenou griotku, a i když už z koncertu měli přihnuto, dopřávali si skleniček dál.

Ani moc nemluvili, našli novou zálibu v líbaní jeden druhého, a když se od sebe na chvíli odtrhli, dívali se na film. Po odložení prázdné lahve od vína na zem, se k ní naklonil, položil ji na záda a rukama jí vjel pod tričko. Nebránila se, jen se mu nastavovala, aby se dalo triko snadněji stáhnout přes hlavu, aby se kalhoty lépe rozepínaly... Ani se nenadála, a byl uvnitř jejího těla. Vzrušená byla, ale jeho počínání jí nepřinášelo uspokojení. Pouze tupě přirážel, jemu se to možná líbilo, ale její citlivá místa nebyla ničím drážděna. Vyčkala dvě minuty, než se mu udělalo báječně, a když z ní vystoupil, natáhla se po skleničce griotky a půlku jí vypila na jeden zátah. Tak takhle by to nešlo.

Ovšem neztrácela naději. Hned druhý den přišel on k ní. Tentokrát si to udělali romantičtější a hlavně v posteli. Jeden z důvodů, které vinila za ten nepěkný okamžik, byl právě malý a ne zcela pohodlný gauč u něho v bytě.
Líbali se, hladil ji, něžně lasklal její ňadra, a i když to nebylo úplně nutné, pro jistotu se nechala natřit lubrikantem. Ale konečný výsledek nebyl o nic lepší. Jakýmsi tempem netempem zajížděl dovnitř a ven, rukama se opíral vedle jejích ramen a po chvíli slastně padnul na záda po jejím boku.

Po této zkušenosti se mu několik dní vyhýbala. Vymlouvala se na zdravotní stav babičky, která byla v reálu na svůj věk velmi čiperná, a snažila se ho nikde nepotkat. Nakonec o téměř týden později svolila ke schůzce, ale výsledek byl opět stejný. Hladově se na ni vrhnul téměř už ve dveřích, načež uspokojil sebe a ji nechal opět znechuceně ležet vedle.

Tehdy to pochopila. Byl čas mu říct sbohem. Jako člověk byl fajn, ale jako milenec nestál za nic. To by nesnesla.

Komentáře

Oblíbené příspěvky